Vi nørder lavtemperatur tilberedning

Vi gentager succesen med vores inspirations workshop, hvor vi nørder med lavtemperatur tilberedning. Brønnum Food Lab inviterer til en gratis workshop med Sous Vide Guruen Karsten Tanggaard.

Workshoppen tager udgangspunkt i lavtemperaturtilberedninger i ovn (Rational). Du vil få en masse brugbar viden om alle de fordele, der kan være ved lavtemperatur tilberedning i det professionelle køkken. Karsten vil dele ud af sin store viden på området, og han kommer med tips og tricks til, hvordan du med lavtemperatur tilberedning kan få bedre sensorisk kvalitet, længere holdbarhed og et bedre arbejdsflow.

Kom og bliv klogere på lavtemperatur tilberedning - og få en masse brugbare hjælpemidler med hjem, som du kan bruge i dit køkken.

Tilmelding

Tilmelding skal ske på mail til David Johansen: djo@bronnum.dk

Ved tilmelding oplyses antal deltagere, navn, arbejdspladsens navn samt tlf. nr.

Grundet den store efterspørgsel på vores gratis events vil der bliver fremsendt en faktura på 500,- ex moms, såfremt man udebliver uden at give besked senest 48 timer før. 

Tilmeldingen er først gældende når man har modtaget en skriftlig bekræftelse.

Såfremt eventet mod forventning ikke får deltagere nok, forbeholder vi os retten til med 24 timers varsel at aflyse uden yderligere konsekvenser.

Ved tilmelding gives der samtidig samtykke til ovenstående vilkår.