ALT OPTAGET - Vi nørder lavtemperaturtilberedning

Vi gentager succesen med vores inspirations workshop, hvor vi nørder med lavtemperatur tilberedning. Brønnum Food Lab inviterer til en gratis workshop med Sous Vide Guruen Karsten Tanggaard.

Workshoppen tager udgangspunkt i lavtemperaturtilberedninger i ovn - Vi benytter den nye Rational iCombi Pro til eventet.

Her vil du få en masse brugbar viden om alle de fordele der kan være ved lavtemperaturtilberedning i det professionelle køkken. Karsten vil dele ud af sin store viden på området, og kommer med tips og tricks til, hvordan du med lavtemperaturtilberedning kan få bedre sensorisk kvalitet, længere holdbarhed, bedre arbejdsflow samt spare penge.

Kom og bliv klogere og få en masse brugbar viden med hjem, som du kan bruge i dit køkken fra dag ét.

Vi tager udgangspunkt i smagsprøver på lavtemperatur-tilberedninger af kød, fjerkræ, fisk, grønt og frugt, som vi vurderer og diskuterer. Slutligt får du nogle små smagsprøver med hjem til de andre køkkenet.