Velkommen til

Masterclass med Hans Kjellsson

Masterclass med Hans Kjellsson

Eksklusivt event med Hans Kjellsson.

Vinder af Oluf Brønnums Fonds Talentpris og Sol Over Gudhjem Rising Star. Et af Danmark unge store talenter som om nogle mestre det japanske køkken.

Eventet foregår som en Cook-off, hvor Hans laver en række små retter med base i fisk, skaldyr og grønt. Deltagerne følger i hold af 2 og 2 Hans under tilberedningen.

En unik mulighed for at lære af en sand mestre i det japanske køkken, og lad jer ikke skræmme af hans unge alder, der vil være massere af fagligt input undervejs.

Om Hans Kjellsson

Hans Kjellsson er 27 år, uddannet kok og udlært fra
Restaurant Hærværk i Aarhus i foråret 2020 og har siden søgt mod det japanske
køkken, for at lærer dets håndværk. Han startede på Jah Izakaya, og derefter Sushi
Anaba på Nordhavn, hvor han til dagligt arbejder nu.

Sushi Anaba specialiserer sig i klassisk edomae sushi. Edomae sushi stammer fra
Tokyo og kan ikke sammenlignes med det sushi, du måske kender herhjemme. Hans
vil vise jer nogle de teknikker og de smage som de benytter sig af til dagligt.

I 2021 fik han overrakt Oluf Brønnums talentpris, og for nyligt deltog han i
kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem Rising Star, som han vandt. Hans glæder sig til
dele ud af sin viden og lære jer om det japanske køkken.

Tilmelding til eventet

Masterclass 14/6

Afmelding til eventet skal ske senest 24 timer før eventstart, til djo@bronnum.dk. ellers forbeholder vi os retten til at sende et gebyr på 500 kr pr. deltager