Velkommen til

Lavtemperatur tilberedning -

Vi nørder lavtemperaturtilberedning - ALT OPTAGET

Brønnum Food Lab har den store fornøjelse at inviterer til en gratis workshop med Sous Vide Guruen Karsten Tanggaard. Denne workshop tager udgangspunkt i lavtemperaturtilberedninger i ovn - Vi benytter den nye Rational iCombi Pro til eventet.

Her vil du få en masse brugbar viden om alle de fordele der kan være ved lavtemperaturtilberedning i det professionelle køkken. Karsten vil dele ud af sin store viden på området og kommer med tips og tricks til hvordan du med lavtemperaturtilberedning kan få bedre sensorisk kvalitet, længere holdbarhed, bedre arbejdsflow samt spare penge.

Kom og bliv klogere og få en masse brugbar viden med hjem som du kan bruge i dit køkken fra dag 1.

Vi tager udgangspunkt i smagsprøver på lavtemperatur-tilberedninger af kød, fjerkræ, fisk, grønt og frugt, som vi vurderer og diskuterer. slutligt får du nogle små smagsprøver med hjem til de andre køkkenet.