Kursus i fermentering og syltning - specielt designet til fagfolk i køkkenbranchen.

Food Lab inviterer til gratis kursus i fermentering og syltning i Food Innovation House, Vejle.

Vi dykker ned i den fascinerende verden af fermentering og syltning.

Du lærer at:

  • mestre kunsten at udvikle og fremstille et bredt udvalg af produkter såsom laktofermentering, chutneys, kraut, pickles.

 

Denne viden giver dig mulighed for at:

  • Berige din menu med unikke, smagsfulde tilføjelser, der kan give dine retter et helt nyt niveau af kompleksitet og dybde.

Kurset lægger også vægt på at efterleve de specifikke hygiejneregler, der gælder for området, og sikrer dermed at du kan anvende dine nye færdigheder på en sikker og ansvarlig måde.

Et centralt fokus på kurset er at udnytte overskud fra madtilberedning kreativt og bæredygtigt.

Du lærer også:

  • hvordan du kan minimere madspild ved at omdanne restprodukter til lækre, langtidsholdbare forråd, hvilket ikke alene er godt for miljøet, men også økonomisk fordelagtigt for din forretning.

Tilmelding til eventet

Fermentering og syltning i Vejle 11/4 2024

Grundet den store efterspørgsel på vores gratis events vil der blive fremsendt en faktura på 500,- kr. ekskl. moms, såfremt man udebliver uden at give besked senest 48 timer før. Afmelding skal ske på mail til foodlab@bronnum.dk. Såfremt eventet mod forventning ikke får deltagere nok, forbeholder vi os retten til med 24 timers varsel at aflyse uden yderligere konsekvenser. Ved tilmelding gives der samtidig samtykke til ovenstående vilkår.