Få hemmelighederne bag fremragende brød

Brød

BEMÆRK - Dette kursus er udsolgt - se evt. vores Brødbagningskursus d. 13/6

Food Lab inviterer til brødbagningskursus i Food Innovation House, Vejle.

På vores brødbagningskursus introducerer vi dig til hemmelighederne bag fremragende brød.

På dette kursus kommer du til at lære om:

- Langtidshævning.
- Betydningen af forholdet mellem vand og mel.
- Hvordan du bruger surdej til at opnå det perfekte brød.
- At bage ved den korrekte temperatur.
- Og mange andre vigtige aspekter af brødbagning.

Kurset er designet til at øge både dit bageniveau og få mest mulig ud af dine deje. Du får erfaring med at arbejde med koldhævet hvededej, inklusive variationer med forskellige mængder fuldkorn.

Vi vil dykke ned i håndteringen af våde deje. Du bliver indviet i teknikkerne bag hævning, æltning, brødformning og bagning.

Vi gennemgår forskellige meltyper og deres unikke egenskaber, og giver praktiske tips og tricks til at bage mere effektivt i hverdagen, selv under travle forhold.

Du får en dybdegående forståelse for arbejdet med surdej, herunder hvordan du vedligeholder og styrer din egen surdej.