Invitation
Det er nu 150 år siden at Oluf Brønnum slog dørene op til Danmarks første specialforretning med køkkenudstyr. I dag er vi Danmarks ældste i branchen med 150 års erfaring - og stadig familieejet med 5. generation ved roret.
26. september fejrer vi jubilæet med et brag af en fest
Det vil glæde os at se dig – kunder, leverandører, samarbejdspartnere, nuværende og tidligere medarbejdere, venner af huset og familie – alle er inviteret!
Vi ser frem til at markere denne særlige dag - fyldt med festlige oplevelser, hvor gastronomi og innovation er i fokus, samt indvielse af vores nye Food Lab og showroom. Se dagens program nedenfor.
Det vil glæde os at se dig til vores 150-års jubilæumsfest, som Oluf Brønnum & Co A/S samt Oluf Brønnums Fond er værter for.
Det sker på dagen
Dagen vil blive fyldt med festlige oplevelser med branchen i fokus - der vil være kokkekonkurrencer, inspirerende gæste-talks, mad og drikke, og vores spritnye 750 m2 store Food Lab vil blive indviet - det er her jubilæumsfesten løber af stablen.
Her kan du se de første glimt af dagens jubilæums-program.
Oluf Brønnums Fonds Talentpris 2024
- årets vinder kåres ved en kokkekonkurrence
Oplev når de fire finalister – alle ny udlærte kokke med håndværksmæssigt talent ud over det sædvanlige dyster i en kokkekonkurrence om æren og et rejselegat på 50.000 kr.
Vinderen af 2. pladsen modtager et rejselegat på 25.000 kr.
Vinderen af 3. plads modtager et rejselegat på 15.000 kr.
Vinderen af 4. pladsen modtager en Chef X.
Konkurrencen kommer til at foregå i vores nye topmoderne Food Lab, der står klar til august.
Du kan læse mere om Oluf Brønnum Fonds Talentpris her
I dommerpanelet sidder Brian Mark, Søllerød Kro - Eric Vildgaard, Jordnær - Theis Brydegaard, Alchemist - Bent Christensen, Den danske Spiseguide.
Pacojet Challenge 2024
Vi skal have fundet den danske Pacotizing® Mester, der senere på året skal til Pacojets hjemland Schweiz og konkurrere mod vinderne fra Canada, Italien og Norge.
Til jubilæumsfesten dyster tre professionelle kokke om en Pacojet 4 samt den danske finaleplads i Schweiz.
De tre kokke er Casper Dahl - Restaurant Clemens, Tim Maach - Café Ulla Terkelsen og Milton Addison Abel - ISS Kantinen i SEB huset. Oplev, når de går i køkkenet på jubilæumsdagen, og viser deres kreativitet med Pacojet, mens de klarer challenge-opgaverne.
Gæste-talks med fokus på branchen
I løbet af dagen vil du kunne opleve forskellige Talks med oplæg relateret til branchen:
Smag & oplev
I løbet af dagen vil vi byde på et bredt udvalg af mad og drikke: Gastrotrucken serverer lækre retter fra to food trucks. Husted Vin sørger for udsøgte vine. To ØL præsenterer et udvalg af spændende øl. Teedawn byder på forskellige alkoholfrie vine og øl.
Indvielse af vores spritnye Food Lab
150-års jubilæet vil blive markeret i nye omgivelser - nemlig i vores spritnye 750 m2 store Food Lab - kom og oplev Food Lab version 2 på denne festlige dag.
Med vores nye Food Lab skaber vi et endnu større trænings- og oplevelsesunivers, hvor der kan nørdes inden for gastronomien i det nyeste udstyr, der kan testes og leges med nye koncepter - og med plads til 150 personer i samme rum, er mulighederne mange – f.eks. til jeres næste konference, kursus, workshop, strategimøde eller kick-off-møde. Få et par glimt her
Kom og oplev vores nye Food Lab på denne særlige 150 års jubilæumsdag. Vi glæder os til at se dig.
Tilmelding
For at sikre den bedst mulig tilrettelæggelse af dagen, vil vi meget gerne modtage din tilmelding.
- du kan tilmelde dig her - så får du også en mail, når dagens program bliver opdateret.