Varen er overført til indkøbskurven

Du har nu varer for %1 i din kurv
empty
Antal Pris lalt
- - -
Vis ikke denne besked igen 
Andre kunder købte også
Bekræft
 

Kontakt eventuelt salgsafdelingen på tlf. 4488 8400 for yderligere information om, hvornår det ønskede antal er på lager.
newImage

Citronfromage

3 dl saft af 3-4 brændte citroner

150 g sukker

2 æg

2 æggeblommer

5 blade husblas

7 dl let pisket fløde

 

½ l vand

125 g sukker

200 g spæde granskud

Saft af 1 citron

 

Til toppen af fromagen

2 dl gransnelage

3 blade husblas

 

Saft og skal af 4 citroner

175 g sukker

7 æggeblommer

5 æggehvider

150 g smør

1 blad husblas

 

Frisk gran

Skovsyre

Fromage

Halver citroner, og brænd dem helt sorte på skærefladen på en

tør pande. Pres de stegte citroner, og si saften.

 

Kog saft og sukker op. Leger med æg og æggeblommer til

cremet konsistens. Smelt udblødt husblas i den varme legering.

Lad massen køle let, og vend den med piskefløde.

 

Hæld fromagemasse i ønsket form, og afkøl den helt.

 

Gransnelage

Kog vand og sukker op, og køl det ned til ca. 37 °C. Blend

sukkerlagen med granskud, til den er fint lysegrøn. Smag til med

citronsaft, og si den gennem en fin sigte eller et klæde. Gem 2 dl

til geleen, som skal på fromagen. Den resterende lage hældes i

Pacojet-bægre og fryses. Inden servering køres den frosne lage

til fin sne i Pacojet uden luft.

 

Grangele

Lun granlagen, og smelt den udblødte husblas heri. Køl massen

let af, og læg et tyndt lag på toppen af de satte fromager.

 

Citroncurd

Leger saft og skal af citron, sukker, æggeblommer og -hvider

over jævn varme til en tyk konsistens. Tilsæt husblas, og rør smør

i lidt efter lidt. Stil cremen på køl natten over, og lad den sætte

sig. Rør cremen glat og blank inden servering.

 

Frisk gran og skovsyre til toppen.

 

Cross image

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også information om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer, at vi bruger cookies. Læs mere om, hvordan du håndterer cookies på FDIH.dk